Laddar..

Google Ads

Nå fler kunder med Google Ads

Få fler kunder med Google annonsering

Ökad försäljning och bättre lönsamhet

Vad är Google Adwords?

Google Ads

Mätbart

Mät din trafik och försäljning med e-handelsspårning eller eventracking. På så sätt kan du räkna på om din annonsering är lönsam eller inte.

Syns när kunden letar

Buda på dom sökorden du vill, dom kunderna du vill och under bestämda tidsperioder. Du väljer själv när du vill synas och för vem.

Snabbt och flexibelt

Gör förändringar direkt för att hela tiden optimera för bästa resultat.

Varför ska jag annonsera med Google Ads?

Svenskar Googlar mer och mer och över 80% av trafiken på nätet börjar på Google. Säkerställ därför att du syns där när dina potentiella kunder letar efter dina produkter eller tjänster. Google Ads ger dig möjligheten att själv bestämma enkelt hur dina annonser ska se ut och när och var du vill synas. Självklart kan du enkelt mäta om annonseringen är lönsam eller inte. 

8 seo trender 2019

Frågor och svar om Google Ads

Vad kostar det att annonsera?

Google Ads betalar man per klick och varje klick varierar beroende på vilket sökord det är. Du bestämmer själv hur mycket du är beredd att betala per klick och hur mycket du vill spendera per dag eller per månad. 

Är det lönsamt?

Google Ads är lönsamt för många men det krävs att man har en bra kontouppsättning och aktivt arbetar med annonseringen för att säkerställa lönsamheten. 

Kan jag välja annonser själv?

Fördelen med Google Ads är att du själv lägger upp annonser och kan ändra direkt i gränssnittet om du inte är nöjd eller en annons inte presterar som du har tänkt. 

Hur lång tid tar det att sätta igång?

Det varierar beroende på omfattning av din hemsida och produkter. För en lite mindre e-handel eller sajt tar det oftast minst 5-10 timmar att komma igång.  

Kan jag göra det själv?

Om du har erfarenhet av Google Ads kan du absolut annonsera själv. Om du aldrig har arbetat med Google Ads rekommenderar jag inte att du gör det själv utan tar hjälp för att komma igång och bygga en bra struktur. Då slipper du göra fel och kan spendera dina pengar på bästa möjliga sätt direkt. 

Hur kommer jag igång?

Steg ett är att skapa ett Google Ads konto och sedan koppla det till ditt Google Analyticskonto. Sedan krävs det lite inställningar innan du är redo att skapa dina kampanjer och annonser.